Tekstgrootte
Letterweergave verkleinen Letterweergave vergroten

Registreer uw apparatuur


Uw goede smaak en onze zekerheid: vanaf 4 apparaten 8 jaar garantie van ATAG

G8 Garantie; acht jaar garantie

ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier ATAG apparaten of meer aanschaft, in één koop, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie; dus inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. (Dit geldt alleen voor apparatuur aangekocht na 01-01-2010).

Vijf jaar garantie
Naast deze 2 jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van ATAG altijd 3 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten. Koopt u dus 3 of minder ATAG apparaten, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie van ATAG.

Verplichte registratie
Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert. Dit doet u via het onderstaande formulier of via het telefoonnummer 0900-555 00 01 (uw gebruikelijke belkosten). Houd bij telefonisch contact a.u.b. het typenummer van uw apparaat bij de hand; deze vindt u terug op uw aankoopfactuur, in de gebruikshandleiding of op het apparaat zelf.


 

Waarom apparaten registreren?Als uw gegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn. Om in aanmerking te komen voor 5 jaar Kwaliteitsgarantie is het een voorwaarde dat u uw aangekochte keukenapparatuur binnen 30 dagen registreert.

Kwaliteitsgarantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijdkosten hoeft te betalen.

Het type- en serienummer vindt u terug op het typeplaatje op het apparaat zelf. Wij hebben voor de registratie het volledige typenummer nodig, inclusief een / met daarachter iets van A0 en een nummer. Dit kunt u alleen vinden in het apparaat zelf. Bij kookplaten is dit nummer door u niet te achterhalen en kunt u volstaan met het type nummer van het apparaat dat op de aankoopnota staat.
 

 


Voorletter(s)*  
Achternaam*  
Postcode*  
Huisnummer *    
Huisnummer toevoeging
Straatnaam*  
Woonplaats*  
Telefoonnummer overdag*  
Telefoonnummer 's avonds
E-mail*  
Naam van keukenvakzaak*  
Vestigingsplaats*  
Factuurdatum*   Geef datum
 
2018
 
januari
februari
maart
april
mei
juni
juli
augustus
september
oktober
november
december
 
Apparaat*  
Typenummer van het apparaat*  
Serienummer

 
Ik accepteer de garantievoorwaarden*  
Ik stem ermee in om in de toekomst benaderd te worden voor commerciƫle doeleinden
 
Velden met een * zijn verplicht
 

Wij bevestigen uw registratie per email. Hiervoor dient u in bovenstaand formulier een geldig emailadres op te geven.


Copyright © 2008 - 2012 ATAG Nederland bv | Disclaimer | Site voorwaarden | Privacy statement